Despre noi

 
Proiectul de divizare a societății MACON S.R.L. către societatea SIMBETON S.R.L. poate fi consultat accesând acest link.
 
 

Poza old Macon

Istoria Prefabricatelor Macon a început în 1969 la Deva, când a fost înființată Întreprinderea Prefabricate din Beton.

În anul 2008 Macon a preluat Simbeton Oradea, companie cu o experienţă de 50 de ani în producţia prefabricatelor din beton.

Produse şi servicii noi au fost asimilate de-a lungul istoriei, tehnologii moderne au fost instalate, astăzi portofoliul de produse cuprinzând prefabricate din beton pentru construcţii civile şi industriale, prefabricate din beton pentru infrastructura de transport şi stâlpi pentru linii electrice aeriene.

Dupa mai bine de jumătate de secol de când primele prefabricate din beton ale companiei noastre au fost livrate, astăzi ele se regăsesc în milioane de metri pătrati de centre comerciale, clădiri industriale şi supermarket-uri, mii de kilometri de drumuri sau linii electrice construite în întreaga ţară.

Experiența semnificativă a celor două unități de producție, dotarea tehnologică, la care se adaugă secție proprie de armături și laborator propriu de încercări, preocuparea permanentă privind calitatea produselor, asigură satisfacerea celor mai exigente solicitări ale clienților, atât din punct de vedere a calitătii, cât și ca diversitate.

Suntem astăzi parte a grupului Xella, referință majoră la nivel mondial în producția și comercializarea de materiale de construcții, mai buni, mai energici și mai motivați în construirea unui viitor sub semnul performanței.

Intra in cont